Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skenet som kanske bedrar


Månens motto

Det gäller att hålla skenet uppe,
sa månen, när han var full,
och reflekterade en stund däröver.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-09 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP