Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och det gör jag


Jag borde skämmas

 

 

I vår dotters ögon
finns den skrattande blick
du en gång hade

när vår son gråter
syns tårarna du gav mig
vid vart avsked

handen på rundande mage
låter ana vidden
av det som blev oss

 

  om än vi aldrig möttes

 

kärlek har olika språk
åren förmådde aldrig oss
att förstå varandras

jag klandrar dig inte
att du ej orkar se
min kropp och dess krav

du som blivit min syster
som gråter åt mig
vid broders grav

 

  men jag längtar ut




Övriga genrer av Ord
Läst 868 gånger
Publicerad 2006-04-10 22:22



Bookmark and Share


  Zara VIP
den här svider så förbaskat ord....så in i den där gröna vassen som alla talar om...AJ AJ....


älskar dom kurisva styckena!
helt sjukt underbara...
åh..

/Z
2006-06-15

  volatile
fan va vackert. men som ett knivhugg-
2006-04-28

  Kajsabajsa
men jag längtar ut... de gör vi nog alla vissa dar, men sen kommer en dag då man inte vill vara utanför..jag känner igen mej! :-)K
2006-04-16

  Pulsatilla
Känslor kan man inte styra!
Jag känner igen den stora sorgen över att inse faktum!
2006-04-11

  kärleksbarn
åh crister, nu sprack mitt hjärta
2006-04-11

  Jennie
.


Herregud Cris...jag känner verkligen det smärtsamma...pil rakt in i hjärtat....och slutraden....Hur underbart vacker dikt som helst, en klar femma! Detta är enligt mig en av dina bättre (men hur ska man kunna välja =).

Kram på dig, Jen


.
2006-04-11

    ej medlem längre
Oj Crister.....Vet inte vad jag skall säga är helt stum.
Otroligt bra men,
det gör ont,
så jävla ont.

Kram.
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord