Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med hjärtats svängom kom!

Jag bryr mig inte om
om Du är fattig eller rik
med det bryr jag mig
mycket om
att Du är så bra på
att hålla om!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-09 21:30



Bookmark and Share


  träsnidaren
Det kan jag hålla (med) om.
2015-02-09

  Berth
Jag brukar klara det ganska bra.
2015-02-09

    ej medlem längre
Mysig och varm text!
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt