Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan till våren

Nu i vinter

har det varit

en halkig

nära-bryta-benen- upplevelse

 

Nu i dag

väntar vi på 

en solig

nära-våren-upplevelse




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-09 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP