Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastplats

När jag tittar ut

genom mitt fönster

och blickar ned

mot hundarnas rastgård

och ser hur vovarna

av alla raser

nojsar, leker och nosar

på varandra

så slås jag av tanken:

-Tänk om människor

av olika raser

skulle släppas ut

i en rastgård

och agera med varandra

som vovarna gör!

 

Men det går ju inte

Vi ska ju vara så mänskliga vi!

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-10 09:41



Bookmark and Share


  Connie
Får mig att tänka på några roliga klipp på youtube där några snubbar gestaltar hund och katt. Himla kuliga:

http://feber.se/video/art/257781/snubbar_gestaltar_katt_och_hun/

https://www.youtube.com/watch?v=4fsSAPyHxJI&src_vid=GbycvPwr1Wg&feature=iv&annotation_id=annotation_942304

2015-02-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Tankar väcks av din text!
2015-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP