Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika sätt att tänka





Dagen var slut


Den ena tänkte
Mitt liv har blivit en dag kortare


Den andre tänkte
Mitt liv har blivit en dag längre




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 955 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-02-10 10:09



Bookmark and Share


  aol
Bra fångat, så lång en dag kan vara och ändå så fort ett år går.
2016-04-30

  ResenärGenomLivet VIP
Ja...hur man tänker kan betyda mycket...bra skrivet...
2015-02-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att med få ord få
fram en god vändning
i klivet så gott för
livet! Givetvis av
Dig beskrivet!

2015-02-13

  Ljusletaren
Suveränt och åter suveränt ordat *bravo* /kram
2015-02-12

    ADI Nehlin
fyndig
2015-02-11

  Respons VIP
I ena änden längre och i andra änden kortare. Protestera, acceptera eller negligera?
2015-02-11

  Teresia Ridell
Jaa så olika man kan se på det.. Själv reflekterar jag nog inte direkt på varkens det ena eller andra sättet...,fast kanske vanligt att man gör.
2015-02-11

  louisegirl
Så kloka ord och tänkvärda
Bra skrivet!
2015-02-10

    Dan Myrbeck
Ja, så olika kan man tänka - Välj ett positivt/konstruktivt sätt!
2015-02-10

  Marianne Räf
Bra! Hörde om Optimisten och Pessimisten i radio för en Herrans
massa år,sedan. De sa nått liknande,
fast om år, vid en födelsedag. Kram.
2015-02-10

  walborg
Så klokt uttryckt!!!
2015-02-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Säkert mår man bäst av att tänka positivt. Vara tacksam för varje dag man får leva, i glädje som sorg. Tänkvärd är din text, för många.
2015-02-10

  Anya VIP
Kärnfullt och tänkvärt! gillar!
2015-02-10

  Magdalena Eriksson VIP
Dr Jekyll and Mr Hyde . Du vänder på tovan ..... bra gjort att med ord få syn på hur vi gör val.
2015-02-10

  Rise Little One
Hur som helst så livet har blivit rikare på något sätt iaf...
2015-02-10

  KattenKin VIP
Härlig beskrivning!
2015-02-10

    ej medlem längre
Ja verkligen olika sätt att tänka, får en att tänka till lite extra, båda är betydelsefulla på sitt sätt.
2015-02-10

    ej medlem längre
Underbar text!
2015-02-10

    Birgersdotter VIP
Så sant..på många plan
2015-02-10

  Lars Hedlin
JA exact..Bra Insiktat!
2015-02-10

  Valter Örn VIP
Själv skulle jag inte ha reflekterat över vare sig den ena eller det andra. Det finns många olika sätt att tänka eller att inte tänka.
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP