Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fann jag via google!


Feeling connected to you

Feeling connected to you <3

Let’s be electrifying together

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 163 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-02-10 10:41



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Haha..;-)
2015-02-12

  Carina Bendix
:)
2015-02-11

    prima donna
Haha jo men den du ;)
2015-02-10

  Margit Grell
Sprakande. Vi får inte glömma dessa gnistor!
2015-02-10

  Connie
Vad härligt, här slår det gnistor ;)
2015-02-10

  louisegirl
Härligt skriven
kontakten är viktig ;)
2015-02-10

    Dan Myrbeck
Härligt! Bra att slippa
kontaktsvårigheter.
2015-02-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bara det blir
rätt stöt! Och där
gäller väl att inte
va´för blöt...
2015-02-10

  Teresia Ridell
Ge energi;så bra det kan bli !
2015-02-10

    ej medlem längre
Så det sprakar, fin fint:)
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin