Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite puttilurken


Om jag va din mobil

Ja men du ditt rövhål är snart mobilformat och dina ögon ska vi inte tala om.
Jag blir så imponerad av hur du kan sitta på en stol i köket och va försvunnen
förälskad.
Önskar att jag fick vara din mobil för då skulle jag sticka ut tungan och slicka dig i ansiktet som en stor Sankt Bernhardshund ett jätteslick rätt in i din nördiga lilla trutande koncentration.




Övriga genrer (Satir) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-10 12:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt som bara fasen!
2015-02-12

  KattenKin VIP
Andra meningen är bara så läcker fast den kanske är vanligast i sällskapet. Mhoa! *en slags uppskattande puss*
2015-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Starka känslor!
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP