Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En så´n vän, ta vara på den!

En god vän ser allt du gör
och allt du hinner. En god vän
ser till att du dig själv inte glömmer!
En god vän din olyckskorg tömmer och
i den fyller på så gott hon kan om just det
du står och drömmer! Och när det går som sämst
för dig är hon där och allt du har gjort innan hon bara
berömmer och berömmer! Då glädjs du igen och känner:
Allt detta i mitt hjärta jag för evigt gömmer!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-10 15:44



Bookmark and Share


  Rise Little One
En sällsyn och dyrbar vän i livet!
2015-02-10

    ej medlem längre
Fin beskrivning av en riktig vän!
2015-02-10

    ej medlem längre
Fint!
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt