Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tips för ladies...

Här om natten slog en man då
på min dörr så jättehårt så
jag låste ej upp alls
la nyckeln under min hals
varför gjorde jag så, han ville ifrån mig gå...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-10 15:59



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) bra
2015-02-11

    ej medlem längre
Fyndigt :)
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt