Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bråddjup



det är inte en sång
det är ett skrik

när seglen sakta spänns
flyter sitt vatten in i det ordlösa

det är inte en sång
det är ett skrik
för haven faller djupt

ropar in en frånvaro
som omfattar allt

och ingenting









Fri vers (Fri form) av evana
Läst 504 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-10 16:47



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
den
vackra
intigheten
2015-02-27

    glasa VIP
du är bäst
på att stöpa och forma poesi i guld
2015-02-26

  Lars Hedlin
Så bra närvarande och starkt! Gillas!
2015-02-12

    ej medlem längre
det är precis,
som det kan vara!
2015-02-10

    ej medlem längre
Lugnande..och stark att läsa
2015-02-10

  Quasimodo
Den här andas ut en tomhet mellan frånvaro och ingenting.
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana