Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilsvingar



För varje gång

du närmar dig mig

med din varma kärlek

och kysser mina mjuka

honungslena läppar

då lyfter jag från marken

med mina trygga fjärilsvingar




Fri vers av Eliza-69
Läst 314 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-10 18:04



Bookmark and Share


  ULJO
Poesi till kärlekens vingar. Vackert och mjukt
2015-02-14

  Fem hjärtan VIP
Poetiskt vacker!
2015-02-12

  Carina Bendix
Vackert och tryggt :)
2015-02-11

    MichaellQ
Like it! :)
2015-02-10

    ej medlem längre
Guldpoesi!
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69