Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döljer


som vintern döljer med sin vithet
så gömmer jag mina hemligheter

för den som kommer i min närhet





Övriga genrer av Cattis Rönn
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-04-10 23:33



Bookmark and Share


    carimba
vilken fin metafor! Även jag håller tummarna för ett töväder:))
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn