Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ger tröst



Håller din han så hårt
Mina tårar trillar

Smerker din hand med tummen
Känner mig då lugn igen

Håller din hand så lätt
och somnar trygg




Fri vers av Therés
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-04-11 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!