Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en text av författaren Carl-Göran Ekerwald


Människan är vad hon tänker

Människan är vad hon tänker,

resten är bara ben, brosk och hud.

Och hennes tanker finner man i böcker.

Därför är det inte orimligt att älska en text

precis som man kan känna varmt för en människa.

 

Carl-Göran Ekerwald




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-11 08:54



Bookmark and Share


  Connie
Tänkvärt, mycket bra!
2015-02-13

    ej medlem längre
Jag trodde det var "Du blir vad du äter:) Skämt åsido,bra skaldat!
2015-02-11

  Marita Ohlquist VIP
Oh, så bra!
2015-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP