Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abortmotståndare kamp, har handen i kungliga huset.

Camilla jag vet att du undrar, du måste inte tänka lämna Sverige, tänk positiv och bli stolt, kvinnlig folket älskar dig som på en medsyster. Tänk om en skräppåse kan innehålla blodiga historiska dokument bevis, utan att du vet om det, medan kungen älskar vara ensam på sina solnedgångar.
Kungen kommer inte att abdikera eller dö tills gör ordning  på sin Tron;

 

https://www.youtube.com/watch?v=SV2hshsChlk

 

- Om en narkoman och en alkoholist får rätt till att föda barn i Sverige det finns många icke fertila par som läger beslag på dessa kvinnor magen innehåll redan i foster stadiet!

Men jag läser här just nu tidningen ”Hänt Extras nr.8, 10 feb 2015 att Camilla Henemark talar ut om ryktet så att hon har en son med kungen på 15 år Döpt efter  Bob Marley och studerar i privatskola i Schweiz.

Camilla dementerar, påstod att det inte finns vid liv eftersom är aborterat i Nigeria. för 16 år sedan hon reste till Nigeria.

Då mina kontakter med Nigeria sträcker sig long i samma tid period under demokratisering procesen. Underbara människor.

Och jag ska inte spekulera i människor öde och kungliga rubiner.

Men jag tror kungen embryo foster har förts till surrogat mamma.

Det låter som en Nigeria brev hela sagan.

Det säjer mig bara instinkten, Det spirar med liv kring vår kung och hela familjen. Och det är underbart. För mig och hela svenska folket skulle det vara en stor glädje, jag tror också för kungliga huset med tanke på affärerna.

 Och ett räddat barn liv blir aldrig till ondo i deras ögon.  Tvärtom det vore världens lyckligaste nyhet på Valentin dagen och kungen gubbsjuka och svaghet för vackra kvinnor som Camilla.

Starta pratas om det för engångskull, för att ingen vill prata om gubbsjuka i Sverige!

 Nyheten skulle generera turism och sätta en mänsklig kvinokunglig prägel på den hela, ja helt enkelt tar död på fördomar.

När det gäller vår älskade drottning, ord räcker inte skriva eloger, säker många gånger hon har önskat bli bara en vanlig fotboll värdinna; 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 812 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-11 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP