Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

From one old wreck to another

När man är yngre

och i sin krafts dagar

har man fullt upp med

att styra och sköta skutan

 

När man blir gammal

har man full upp med

att underhålla vraket




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-12 14:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Allvar och humor i skön förening!
2015-02-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul text! Ligger något i det!
2015-02-12

  Connie
Även en gammal skuta kan vara vacker! Lite fernissa och hon är som ny igen ;)
2015-02-12

    ej medlem längre
Bra Valter! Kul.
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP