Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny tid

 

Mörker ersätts av ljus,

dagar fylls av energi

Våren kommer med ett rus,

värsta vinterrusket är nu förbi

 

Väntans dagar har känts långa

men vilan varit bra

Nu vill jag alla solstunder fånga

och ej glömma bort att bara va '

 

Bekymmer ersätts av hopp som bär

I en ny tid

 

Ny lustfylldhet är här

Nu tar livet vid




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 309 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-12 14:51



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket bra skrivet
2015-02-13

  Lars Hedlin
En stark innerlig längtan!
2015-02-13

    Dan Myrbeck
- Tack för en fin väderprognos, Amanda. Och nu över till Ekonominyheterna!
2015-02-12

    ej medlem längre
Skön längtan!
2015-02-12

  Angel of love
Underbart härlig text.
2015-02-12

  louisegirl
Jaa, nu är längtan stor :)

Mycket vackert diktat!
2015-02-12

  P-E-H
Hoppfull, längtande och vacker. Fint diktat.
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda