Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgerus

vackra diktade sorgen med guldiga kanter
ses gå omkring utan bekymmer
annat är det med skrikiga nakna sorgen på människoben
lång bort från
vältalighet
fula arga sorgen som ingen port kan bygga




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-12 16:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja när man inte får sörja som man själv vill så kan man ju börja undra hur det står till med världen!
2015-02-13

  Måna N. Berger
Till och med sorgen ska uppföra sig. Jag känner varmt för den här dikten!
2015-02-13

  KattenKin VIP
Ja den är portad tills den avväpnats för salar och sammanhang.

Vackert och intressant, men jag vet inte om jag greppar ditt grepp!...men fint ändå.
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP