Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oskyldig

ett bord
med vänner
bekanta
nya ansikten
rusdricka
ett spel
skratt och skönsång
dimmiga blickar och vajande omdömen
klockan som går
flaskor som töms
blickar som möter varandra över kaoset
kläder förlorar ägare och sovplatser paxas
famlande händer
över grannens kropp
vidare till spyhinken
och tillbaka igen
några korta minuters tumlande
ensam vaken
med blicken i det okända taket
hur hamnade jag här?




Fri vers av arsamandi
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-12 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arsamandi
arsamandi