Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bombi Bitt blev han kvitt?

Liten grabb sa till Bombi Bitt
fåglar kan ej ta tala såvitt
jag då detta vet...
Bitt sa, där går du bet
de tjattrar ju var dag: -Kvitt, kvitt, kvitt!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-12 22:53



Bookmark and Share


  ULJO
Trevlig limerick med glimt och humor
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt