Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

februari



om jag skar ut
mitt hjärta
och la upp det
på ett fat

skulle du förstå
min kärlek för Dig?

om jag skar ut
min smärta
och la upp den
likt ett forntida
papyrus ark

så du har möjlighet
att tyda skriften
i denna

hade du
förstått mina tårar?

~~~

jag vill inte förtäras
av helvetet
jag vill inte såra dem
jag kallar för mina

men djävulen jäckar
med sin list
Han lockar mig
till sig
kanske för att han vet
att jag ensam ska stå

de enda han faktiskt vill


~~~


så jag ber Dig
min älskade

vänta en stund
tills ljuset
åter funnit sin tid

vänta
tills månaden
avslutat
sina helvetes dagar

då kanske Du
återser mig
i sin fulla glans

med ett leende
i öga som kind







Övriga genrer av agneta pichler
Läst 424 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-12 22:56



Bookmark and Share


  Järnkatten
Oerhört fint skrivet, bokmärker..
..kram fån katten..
2015-02-14

  Carina Bendix
Mycket stark och berörande text.
2015-02-14

  ULJO
Stark text som berör
2015-02-13

    Dan Myrbeck
Berörande & bra
2015-02-13

  Lars Hedlin
Starkt så starkt i smärta och även i kärlek..kram
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler