Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva är att gå framåt







Medan vi vandrar

längs havet

ser jag våra spår

i strandens sand

sakta fyllas med vatten

och plånas ut....




att leva

är att vända sig mot vinden

och känna regndropparna

mot sitt ansikte


medan spåren bakom

plånas ut.....




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 508 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-02-13 14:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat om livet, gillas mycket!
2015-05-07

  Marja Granqvist VIP
Ja, livets väg är enkelriktad... framåt...
även när det blåser motvind. Vi får kämpa på och ibland blåser det faktiskt medvind.
2015-02-22

  Ljusletaren
Så underbart ordat om livet *gillas* /kram
2015-02-16

  Lars Hedlin
Tycker mycket om din text! kram
2015-02-14

  ResenärGenomLivet VIP
Underbara ord...ger framtidstro...
2015-02-14

    Svarte Petter
jag har svårt att kommentera den här texten. hittar inte orden. vet inte om den är så bra som jag tycker att den är. kanske är jag jävig. i fyllan. men det här berör mig. och det händer inte ofta.
2015-02-14

  Lärling
Mycket fint skrivet!
2015-02-13

    ej medlem längre
Mycket fint om Livet det Levande. För det är ju intressant å roligt att Leva å känna mening!
2015-02-13

  ~Leonardo~
Utmärkt, och så existensiellt. skönheten i att tömma minnet och gå vidare. "att vända sig mot vinden och känna regndropparna" blir helt perfekt. älskar ditt sätt att måla upp detta på. waow! applåd och allt du vill.
2015-02-13

    Birgersdotter VIP
Lev i nuet..fin text
2015-02-13

  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
Bra skrivet.
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius