Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två noll femton




två noll fjorton
har tagit slut
jag tror hon har
tappat bort sig
i södergränder
och karaokebarer
toner av tysta orkestrar
i promenaderna hem
under vinternätter

två noll fjorton
södermalm
det är inte en ö
i atlanten
eller nån indisk ocean
men det är en holme
i huvudstadshavet

vi växte upp
med samma riktnummer
noll nio fjorton
och stockholm är alltid bitterljuvt
för västerbottnade hjärtan

två noll femton
hon har tappat bort sig
men hon säger
det här är mitt år
och jag tror
att hon
bestämt sig











Fri vers av Talema
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-13 15:46



Bookmark and Share


    Teddy
Dina första två stycken är hur bra som helst. Känns fräscht och lättläst rätt in. Du tappar mig lite efter det - från "noll nio...." till "två noll..." Vad händer om man stryker de raderna? Tycker texten rinner bättre utan.
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Talema
Talema