Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blivande mödrar behöver räddare...

En soldat läser i regelboken
den som är i armen försvarar fosterlandet
men frågar kaptenen då
men vad gör då den som är i flottan så
den försvarar givetvis fostervattnet...




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-13 18:52



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha!
2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt