Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han finns ännu


choklad

han var alltid klädd i blått
från andra sidan havet
ögonbryn hans underbara ögonbryn
kaneldoftande sommarhud
ville vara i dig inte missa en sekund av dina ögon
du gömde dig bland kaprifolen och skrek att vi ...

Jag var din jag levde under alla dina läppar
lyssnade hungrigt till allt
att jag liknade något
namnen var söta
namnen hade alla eftersmak av minnesförlust.

Du var så duktig
du sa jag såg religiös ut när jag tänkte att du var hopplös
är nu som en blind i solen
helt nöjd med det jag ser.








Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-14 11:07



Bookmark and Share


    Tommy M
Fin, färgstark dikt! Jag gillar att där inte bara är sötma och gullighet.
2015-02-16

  Lars Hedlin
Starka känslor
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP