Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han kom, han såg, jag gick!

Jag är en tuff tuff brud
i en vanlig förpackning
precis innan jobbet är slut
dyker en man upp och ger mig
sin uppvaktande aktning!

Hans fru är på landet han är fri...
Han undrar om inte vi
två kan ha lite kuleri...
På Onsala Värdshus slå runt och
eventuellt ligga där över natten
det låter väl sunt...

-Nej tack, säger jag. -Har du fästman säger han?
-Inte alls, svarar jag. Då säger han: -Då gör du väl
som du vill... -Precis, säger jag, därför tackar jag
absolut nej till ditt förslag! Så´n frihet jag mig tar!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-13 19:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
"KLOCKRENT!"
2015-02-14

    ej medlem längre
Precis sån behandling Ewa var han värd!
2015-02-13

  ULJO
Mitt i prick minsann
2015-02-13

  Michaela Dutius
Applåderar gånger två.....
Du vet hur orden ska läggas Ewa!
2015-02-13

    ej medlem längre
Haha, svar på tal!
Bra skrivet!
2015-02-13

  Marita Ohlquist VIP
Där satt den!
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt