Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett.

I ett rum har en man upphävt gravitationen.
I ett fönster står en mans själ kvar.
Vår by har lindats in av rymden, en katt sitter mitt i gatan.
Sömnen lockar med toner av högt flygande svalor.
De vackra jävlarna dör. Se där svävar en man över taknocken.
Ingen håller han kvar.
Inget håller längre hans fötter.
Svalorna skriker när han tränger sig förbi.
Han blandas ut med vattenfärgerna och blir
ett.







Fri vers av kalle ankus
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-13 20:54



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Mycket intressant. Vackert.
2015-02-14

  kalle ankus
Okej googlat färdigt misstycker inte alls förstår vad du menar :)
2015-02-13

  kalle ankus
Vet inte vem det är får googla lite och se om jag misstycker eller inte ;)
2015-02-13

  KattenKin VIP
Jag tänker på Marc Chagall, jag älskar ju hans konst och helt plötsligt fattar jag att detta är som en skriven Marc Chagall.
Hoppas att du inte misstycker!...
2015-02-13

  KattenKin VIP
Fantastiskt, jag blir helt stum så vackert skrivet!
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

kalle ankus
kalle ankus