Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amore




Det må vara

alla hjärtans dag idag <3

men du har mitt hjärta

och jag har ditt hjärta

kärlek till varann varje dag

hur underbart är inte det

den varma mysiga trygga

kärleken vi sprider överallt <3






Fri vers av Eliza-69
Läst 433 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-14 01:24



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra,
Var da
är en
Hjärtansda!
2015-02-17

    ej medlem längre
Så fina ni är, i er kärlek.
2015-02-14

    ej medlem längre
Underbart & vackert..skriftat i kärlekens namn :) !!
2015-02-14

  ULJO
I sann kärlek är det alla hjärtans dag varje dag
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69