Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under mina armar



Ser hur du rodnar

känner hur du hårdnar

under mina armar

är du fast för alltid




Fri vers av Eliza-69
Läst 372 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-14 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69