Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprider kärlek



En dag för vänskap och kärlek

som borde va en självklarhet

alla våra 365 dagar om året

en sån viktig sak i vårt liv

kärleken är störst och vackrast <3


Så sprider kärlek till er alla dagar kram.. :)






Fri vers av Eliza-69
Läst 357 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-14 12:18



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vacker varm text
2015-02-16

    ej medlem längre
Varm kram till dig och tack för en underbar text!
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69