Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hört av dottern!


Effektiva barnbarn

Tänk så fantastiskt effektiva barnbarnen kan vara. Medan mamman hinner EN sak, i det här fallet sitta och uträtta sina behov på en toastol. Så hinner 1½ åringen på samma tid leka spöke med handdukarna, få igång vattenkranen trots att mamman tejpade handtaget innan hon satte sig!

Hamna i bråk med tokfluffiga Megakatten Milla som vill leka i handfatet, skapa en mindre översvämning, simma omkring i den, dra ut tio meter toapapper, leka mumie med pappret, få vattenplaning på toagolvet och SAMTIDIGT spola på toastolen runt 30 gånger medan mamman sitter där hjälplös. DET är effektivitet det!




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 598 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-02-14 13:00



Bookmark and Share


  barbazooia_
Din text är effektiv och full av energi den med ;) Härlig läsning.
Särskilt ordet "tokfluffig" kommer jag ta med mig, det har ungefär samma mysiga klang som "fantasi" och "trolsk" i mina öron.
2015-03-16

  Minkki VIP
Kul - texten rullar fram som en vattenplanande toarulle eller ???
8-D))))
2015-02-20

    ej medlem längre
Härlig berättelse, tänk om man hade deras energi.
2015-02-19

    Dan Myrbeck
Haha! Härligt!

Det är viktigt att dra ut toapapperet och mäta. En gång fick jag 53 m, trots att dom på förpackningen utlovat 54. Ett fall för EU-domstolen.

PS: Flytta till Kåseri!
2015-02-16

  Hans Christian
Å Gud vad denna text är kulig! Tackar dig Connie. Jag blev glad!
2015-02-15

    ej medlem längre
Kul med dessa små!
Hade varit rolig på film också.

2015-02-15

  Solitaire VIP
Säga vad man vill, men det där är väl ändå den absolut roligaste åldern...
Min svarta katt spolar när jag sitter på toa, så de kan allt de med.
Gula Mattias hälsar till Megakatten Milla på alla hjärtans dag, att hon är väldigt vacker...
2015-02-14

  aol
Riktigt kul läsning
2015-02-14

  Ingrid Trolle
Helt underbart
igenkännande
och mycket
roligt framfört
2015-02-14

  ULJO
Underbart härligt
2015-02-14

  ResenärGenomLivet VIP
Jaha...så kan det gå...härlig liten berättelse...:-))
2015-02-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Hög igenkänningsfaktor! Skitroligt, helt enkelt!
2015-02-14

  Lars Hedlin
JA snart föds mitt lilla barnbarn...
2015-02-14

    ej medlem längre
Oj, så roligt den lille hade då! Inget som hindrade..
2015-02-14

  louisegirl
Ja dom är fulla med energi, de små ;)
Jättebra skrivet!
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie