Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara väljare

Jag vill inte vara en jasså-sägare;

utan en  ja-och nejsägare

Jag vill vara en väljare

och inte enbart en sväljare




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-14 13:34



Bookmark and Share


  Connie
Precis så, jag ansluter mig till gänget!
2015-02-23

    dreamoflife
En fin lustifikation!
2015-02-20

    ej medlem längre
Den här var bra!
2015-02-14

  Ingrid Trolle
Bra Valter!
Så ska det vara.
Det kallas för
civilkurage!
2015-02-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Håller helt med dig! Jag är din frände!
2015-02-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra, Valter!
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP