Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla vänner och redaktionen.


Alla Hjärtans Dag

Jag önskar eder alla en fröjdesam Alla hjärtans Dag.




Dagbok av UllaBritta
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-14 15:26



Bookmark and Share


  UllaBritta
Hej, jag skall ge en kommentar till mig själv.
Det är så tyst i våra hjärtan.
Var finns glädjen en sådan här dag.
Jag märker inte att det finns här-
Ja förutan alla fina dikter och utställningar.
Det är så tyst i våra hjärtan
här i poeter. Kramar till alla dagen efter ALLA hjärtans dag.
Det är så tyst...........
2015-02-15
  UllaBritta
UllaBritta