Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intelligensbefriat

Den nya intelligenta tekniken

har befriat oss från mycket

men nu är den i färd med

att befria oss     

från eget logiskt tänkande

och funderingar över livet.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-14 16:30



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Du kan ju sända ut
en fråga till Cyberrymden
Alltid någon. "Sherlock
Holmes" som ger svar.
Om det nu är rätt
Är en annan sak.

2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP