Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas det aldrig händer...

Sagolik eldkastare Per
visst känner du väl till nå´n så´n där?
I barnbok den finns
med skräck man den ju minns...
Vem vet, snart syns kanske drakarna: Här!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-14 17:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra och tänkvärd!
2015-02-15

  ULJO
Tänk att du även kan få en limerick att bli berörande
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt