Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet, kärlek, respekt


Livet, Kärlek, Respekt, poet

Hur du får andra att kolla på dig - Vill du bli känd och låta andra prata om dig hela tiden och att alla vill ta kontakt med dig? Höj rösten så alla hör, sjöng gärna och du får absolut inte skämmas. Du måste ljuga för andra och ljuga för dig själv och se till så att dom andra ska kolla på dig när du går förbi eller när du hörs.
Negativa med hela är att du måste bli en dålig människa och du kommer inte få respekt av andra tillexempel vuxna som du hade kontakt med eller bra vänner du hade kontakt med. Vanligaste och lättaste att bli känd är genom SKOLAN, om du vill göra andra avensjuka ´´om du är en kille´´ - Ta en snygg tjej i skolan som du har hört mycket om och börja va med henne och låt hon börja gilla dig. ´´om du är en tjej´´ Börja umgås med en kille som du har hört mycket om och börja skratta med honom och börja krama honom och pussa honom då kommer han gilla dig.
Men låt inte allt gå för snabbt de kan hända att en person får veta vad du tänker och hur du tänker. Du kommer skita i skolan och börja bry dig om dina vänner och hur känd du är. Andra kommer se dig som en dröm liksom att hälften av din skola kommer vilja bli dig och vill börja vara med dig MEN när du blir känd så kommer du inte känna av att allt är klart med att vara känd så hälften av skolan dom som inte vill bli dig och vill ha kontakt med dig, dom vet vad du tänker och vet vad det kommer hända med dig. Desto längre känd du är desto längre blir du ensam de är tider oftast brukar man vara känd i 2-3 månader sen sjunker du. Och juste när din kändisperiod tar slut så kommer du ha mindre vänner än vad du hade och dom som ville bli dig kommer hata dig så grovt att de vill döda dig. och dom människorna som inte ville ha kontakt med dig när du var känd kommer dyka upp när kändisperioden tar slut.
FRÅGA MIG GÄRNA, JAG KAN MYCKET OM LIVET.
FACEBOOK - Rada Ali
EMAIL - Rada-ali@hotmail.com
KIK - Rada.ali




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Rada Ali
Läst 604 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-14 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rada Ali
Rada Ali