Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3-liga tankar om den mitt <3 för bankar


Drömmen som slog in

 

Kysste en groda en gång

önskade all olycka övervinns

Levde i en sagovärld

trodde att Han i verkligheten finns

 

Idag har jag förstått

att min dröm slagit in

 

Ty genom tiden som gått

har en riktig prins

 

blivit min <3




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 291 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-14 21:16



Bookmark and Share


  Ronny Berk
drömrik verklighet som god poesi, ja !
2015-07-16

    Dan Myrbeck
Bra! :)
2015-02-16

  Lars Hedlin
Underbart i känsla :) kram
2015-02-15

  Eliza-69
Underbar fint
2015-02-15

  P-E-H
Underbar känsla!
2015-02-14

    ej medlem längre
Härligt!
2015-02-14

  louisegirl
Underbart skriftat
2015-02-14

  ULJO
Fint skildrat på kärlekens dag
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda