Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

>.<

tänker tänker
värme lycka

tiden kommer och
tiden går

en som inte förstår

hur minnen så
lätt kan raderas

slemmiga munnar och
en kall kall soffa i
en kall kall värld

tankarna någon
annanstans
för kvar blir bara
din tunga i min mun och
magen säger FEL.

kan höra fåglarna flyga bland
höghusens mörka fönster och
jag flyger med

kanintevillintekaninte

jag skriker när jag är modig men
viskar som träden när
rädslan finns där

men jag glömmer

aldrig

mig själv!







Fri vers (Fri form) av Fjäderlös
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-14 22:27



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgligt berörande text om livet, det svåra, för många. Men du ska veta att du är älskansvärd och bra på att skriva.
2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderlös
Fjäderlös