Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.expressen.se/nyheter/wallstrom-gick-med-pa-vladimir-putins-krav/


Hellre snippa och snopp än blommor och bin.( öppen dialog)

 

Hej medlemar och icke medlemar jag pauserar framöver på Internet poeter.se p.g.a. ser en upphetsning, på infantil nivå som jag inte vill befatta mig med, och stressa mig, d.v.s. sjunka så lågt och ger mig i organiserade politisk eller religiöst korståg på versmått.

Jag har skrivit mycket om Rumänien efter som ni var många som önskade få en bild av situationen.

Nu till dagens glädje kan meddela er att har stoppats i fängelse minister för turism i förgår för korruption, och EU medborgarna d.v.s. tiggarna, arbetssökarna vet inte om det ännu och är ute i den fria Europa.

 I mars det ordnar sig! ingen ska behöva lämna sitt land och under Europas fana blir slav.

Då, tillbacka om mig, Jag har lagd redan på mig några kg i plus och måste ändra liv stil. För mycket stila sittande kan vara skadlig för hälsa.

 

Dessutom Jag är IT folk och har andra plikter, inte träna bara språk i fredliga tider!  

 

Jag kommer att svara er om ni undrar någonting men bara privat om det lämpas.

Allt gott till er.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 1673 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-14 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP