Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När din själ ekar

När din själ av tomhet ekar
När allt bara känns som låtsaslekar

Då du känner att dina klena ben ej livets börda kan bära
Då obesvarade frågor i hjärtat skära

Om du fryser av ensamhet
Om du inte längre mening i livet vet

Då finns Han med sin famn, det eviga hemma
Du skall aldrig mer hunger känna.




Bunden vers (Rim) av GG
Läst 416 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-02-15 11:32



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Sant att vi aldrig är ensamma/ kram
2015-10-28

    Masterlord
Det är svårt att ta in att du är endast 15 år, du har ett väldigt stort och imponerande ordförråd för att vara så ung!


2015-02-17

    ej medlem längre
Fin tröst i sista strofen när livet är jobbigt.
2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

GG