Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skarpt läge

När det har blivit skarpt läge

har vännerna visat sig vara något helt annat

 




Fri vers av Connie
Läst 572 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2015-02-15 13:44



Bookmark and Share


    Zernatiah
Sad but true.
2015-05-22

  Lehva VIP
Vilken sorglig erfarenhet. Och så smart och insiktsfullt formulerat.
2015-02-28

  Lars Hedlin
Bra framfört med innerlig känsla
2015-02-17

    Dan Myrbeck
Tyvärr.
Tänkvärt.
2015-02-16

  Johan-70
De är inga vänner då!!
2015-02-16

  Angel of love
Ja det är sorgligt när det visar sig att de saknar empati och styrka.
2015-02-16

  ULJO
Ja tyvärr är det ofta så
2015-02-15

  Ingrid Trolle
Tyvärr är det så
att då sållas de
verkliga vännerna
ut och stannar.
Resten skall man
vara glad över att
slippa träffa eller
höra av.
2015-02-15

  Palett
Bra ordat om besvikelse.
2015-02-15

  Petter Wingren
Viktig men smärtsam erfarenhet
2015-02-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Tyvärr så det kan bli! Så besviken man blir.
2015-02-15

  louisegirl
Ja det är så det är, tyvärr är det först då man genomskådar <3

Bra skrivet Connie
2015-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra Connie!
Det är i sådana lägen som man kommer till insikt.
2015-02-15

    Sefarge VIP
För en del, är det skillnad
På en vän som står upp.
Och är glad.
Och en som ligger utslagen
på marken. Och sörjer.
Insiktfullt skriftat!!
2015-02-15

  Valter Örn VIP
Ja folk är som bin; de flockas bara där det vankas honung.
2015-02-15

  Åsa Njunjes
Ja just det. Finns de där både i med och motvind? Och hur ställer man sig själv till det? Och hur nära vill jag att den ena eller andra ska vara och kan det få variera? Väcker många frågor på få rader. Gillar!
2015-02-15

    Erika H
Och vissa stiger fram, eller hur?

Kort men effektivt beskrivande text. Tack för den!
2015-02-15

    ej medlem längre
Då är det dåligt med vänskapen om den inte håller genom allt.
2015-02-15

    ej medlem längre
Ja så är det vännen!!!
2015-02-15

  Onomatoprofet VIP
tråkigt nog. på med pansarutrustning!
2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie