Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mer stillhet


Avgiftning

Avgiftar mig
på situationer
och
möten som
inte
berikar min själ

Känner att mycket
försvinner...
dimman lättar

Livet visar mig nya
perspektiv..
Jag flyger högre och
förstår mer och allt som
varit betyder mindre..









Fri vers av WyS VIP
Läst 539 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-02-15 16:29



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ser en massa plustecken framför mig när jag läser dina rader.
2015-02-17

  Palett
Klok fin text !
2015-02-17

  Connie
Mycket bra, tummen upp!
2015-02-17

  Lars Hedlin
Bra att göra just så ibland!
2015-02-17

  i af apa
vilken bra
avgiftning...!
2015-02-15

  Johan Bergstjärna VIP
En VÄLDIGT viktig liten text som jag kan identifiera mej med till 100 %.
2015-02-15

  louisegirl
Klokt och väldigt bra formulerat
2015-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Insiktsfull text att läsa och begrunda!
2015-02-15

  ingenmening
Vilken text!
Från min lilla bubbla av verklighet, ser jag tanken på att välja bort energitjyvar som dränerar min själsliga energi. För att på så sätt lättare kunna ta in det jag tidigare missat.
Otroligt bra!
2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP