Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en anteckning i gästboken: Bravo! fick mig att studsa... för än är mycket kvar att göra efter stambytesexilen


Dubbelt Tankfull dubbeltanka 15.02.2015

 

nya strukturer
framträder, formar lyan
till ett riktigt hem

nästan i smyg för mig själv
tas små framsteg varje dag

Vänner bekräftar
det jag inte har uppfattat:
mer av långan väg
 
ligger bakom än framför. 
Vårljusa skuggor tjusar 

 

2015-02-15  19:56




Bunden vers (Tanka) av Minkki VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-02-15 19:09



Bookmark and Share


  Nitram P
Denna var fin! Tycker mycket om slutet med ljusa skuggor.
2015-02-21

  Eva Langrath VIP
Fint om återställandet när det bökiga kan läggas bakom
2015-02-15

  walborg
När man bor i tunneln är det litet mörkt, men ett steg till och Du ser sluset snart!
2015-02-15

  TrollTörnTrappan VIP
Tunneln närmar sig änden den ljusa?! Ger mysigare krökningar?! Böket kan lämnas bakom...
2015-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra livsbejakande text!
2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP