Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro´t den som vill...

Mitt hjärta har trampats ihop
det har blåst upp sig igen
det har blivit sårat
men det fanns nål och tråd
det har slängts åt sidan
det kan, det där med plockepinn
det har bytts ut mot något annat
det har hissat flaggan så högt det gick...
det har fått höra, det som inte syns finns ej
Mitt hjärtat tog med sig solen och seglade iväg...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-15 20:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2015-02-17

  Rise Little One
"Mitt hjärtat tog med sig solen och seglade iväg... " helt underbart uttryck som strålar ut hopp och lycka.
2015-02-16

  ULJO
Fint skrivet med stor insikt och med en berörande ton
2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt