Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTAN OSS

 

Dagarna

kom

och gick

 

rymde

med våra 

drömmar

 

verkligheten

dansade

taktfast

 

höll

tiden hårt

i handen

 

vaktade

svartsjukt

timmar

 

bjöd

nådigt

på minuter

 

dagarna

kom

och gick

 

utan oss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-02-16 16:54



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Här dansar pennan fram i sorgsen och många gånger sann melodi, snyggt!
2015-02-18

  Lars Hedlin
Starkt i känsla
2015-02-17

    ej medlem längre
Inget vi, 'utan oss', sorgset fint skrivet.
2015-02-17

  Valter Örn VIP
Bra beskrivet hur arbete och andra plikter slukar så mycken tid att vi får för lite tid för varandra.
2015-02-17

  Rise Little One
Utan oss ekar det bara tomhet...
2015-02-16

  Marita Ohlquist VIP
Vemodig, sorgsen text!
Bra skrivet.
2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP