Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Propan.

Propanlågan värmer sakta glaset.
Sexton korpar närmar sig flykten.
Höst kanske vår.
Hur vet man skillnaden, när man sovit bort både sommarn och vintern.
Lyfter samstämmigt mot askgrå himmel.
Lågan fladdrar till och dör.







Fri vers av kalle ankus
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-16 16:41



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Suggestivt och nästan en aning av
romantik med de sexton korparna.
Jag tänker på folksagorna. Fint!
2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

kalle ankus
kalle ankus