Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du fick stockholm

jag ser fortfarande ditt ansikte i folkmassor
trots att du är 100 mil bort
och jag drömmer om dej vissa nätter
känner din hud mot min när jag vaknar
trots att det var snart 4 år sedan
du skrek dra åt helvete du är så jävla vidrig
grät, höll om mej, knuffade mej, smekte min kind
kastade ut mej och stängde dörren så hårt
att jag kände vinddraget i ansiktet
och du bad mej skicka nyckeln med brev
för att du inte ville se en bedragare i ögonen
jag gav dej stockholm
flydde därifrån av skammen

mitt hjärta slår ändå ett extra slag
varje gång någon nämner ditt namn




Fri vers (Fri form) av insertnamehere
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-16 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

insertnamehere