Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Du" är flickan.


Möte i skogen.

Du kommer från ljuset för att hämta mig.
Jag kommer från mörkret för att leta efter dig.

Där eken kluvits av blixten,
där solljuset bryter genom löven,
där, på stigen, möts vi.

På ekstubben står utsökt mat och vin framställt.
En björkfamilj har smidigt byggt en sovalkov åt oss.

Vi vilar här i natt
Går vidare i gryningen.

ue.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 351 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2015-02-16 18:44

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Iréne S Räisänen VIP
Bildskapande.
2015-03-17

    ej medlem längre
mycket söt dikt
2015-03-16

  Ingrid Trolle
Mycket vacker och
berörande dikt
med sköna bilder
2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram