Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


info

nu har rapport studio sex och den gamla magasinet
klått siffran
med allt annat skvaller program
några galningar som tagit huset som gisslan
och ett skämt som man kan säljas till hand
tv nyheternas nyhetsrubrik
om svält hat och död
imorgon kanske kriget kommer hem till dig
och det är du som inte har nåt bröd




Prosa (Roman) av Antez
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-16 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antez